неділю, 10 травня 2015 р.

«70 років Перемога в серцях поколінь»

ПАМ'ЯТЬ
І живуть у пам’яті народу
Його вірні дочки і сини,
Ті, що не вернулися з походів
Грізної, великої війни.
Їх життя, їх помисли високі,
Котрим не судилось розцвісти,
Закликають мир ясний і спокій,
Як зіницю ока, берегти.
В. Симоненко
    Щороку 9 травня ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945рр. Не щезнев памяті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над німецькими нацистами.
        9 травня о 10 годині в с.Жданівка біля памятника могили воїнам визволителям, які загинули, визволяючи наше село що знаходиться коло школи отець Георгій провів поминальну панахиду. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяним сонцем Перемоги. У довічному боргу наше покоління перед ветеранами війни, які пройшли через горнило битв.
   
     
 Після панахиди жителі села та учні школи вшанували память поклали вінок і квіти на могилу Жданова О.
      Урочистаю ходою пройшлись жителі села, гості та учні школи до момеріалу «Скорботнії метері».Там відбувся концерт, звучали патріотичні та фронтові пісні, танцювальна  композиція.

 Всіх присутніх на святі Сільський голова Ядвіжина С.З. привітала та подякувала ветеранам за подаровану Перемогу у Другій світовій війні і побажала їм здоровя на довгі роки.
 



Немає коментарів:

Дописати коментар