суботу, 30 травня 2015 р.

    Прощавай рідна школа
           випуск 2015  
                            
      Усі періоди життя по-своєму чудові й неперевершені. Проте є особливий, найбільш незабутній для кожної людини час – роки юності, проведені у школі. Саме там ми вчимось першим життєвим урокам, знаходимо вірних друзів і перше кохання.
    Але щасливе дитинство швидко пролітає, і хочемо ми цього чи ні, настає пора прощання.                                                                                                                                                  У добру путь випускає своїх вихованців Жданівська ЗОШ І-ІІІ ст. За 11 років навчання всякого бувало: і перші двійки, і прогуляні уроки, і перші злети та падіння. А сьогодні 12 випускників – такі вродливі, і такі вже дорослі. Уже завтра перед ними відкриються двері в нове життя, а зараз вони востаннє кажуть «спасибі» своїм вірним друзям-учителям, які давали поради та допомагали у тяжку хвилину.
      У залі панує тиша, усі погляди спрямовані на них – на батьківську гордість і надію, на талановиту молодь, на випускників 2015 року.
   Привітати їх прийшла: Жданівський сільський голова Ядвіжина Станіслава Зигмундівна. Вона побажала випускникам знайти дорогу в житті та стати гідними громадянами своєї Батьківщини.
     Директор школи Лучицька Наталя Іванівна та заступник директора школи з навчально-виховної роботи Іщук Надія Анатоліївна вручили випускникам державний документ – атестат. Медалісти навчання: золоті медалі одержали –Стаднійчук Максим, Шоган Юлія; срібні медалі - Твардовська Яна, Маньківський Юрій, Мельник Наталя. З напутнім словом до своїх вихованців звернулися перша вчителька Наталя Лучицька  та класний керівник Валентина Титечко. Саме вони колись повели їх у чарівний світ знань, такий складний і незвіданий. На них школярі завжди дивилися з надією і шукали в очах відповіді на усі хвилюючі питання.
              Зі сльозами на очах вітали своїх дітей найдорожчі люди – їхні батьки. Запашним короваєм благословили батьки на довгу життєву дорогу своїх ще вчорашніх чомучок.

   Сказати слова привітаня прийшли до випускників і менші їхні друзі – випускники дитячого садочка «Теремок». Їхнє привітання порадувало усіх присутніх гостей.

      Пісні, сценки, вірші – усе це створювало неймовірну атмосферу свята, радості і суму водночас. А неймовірний вальс закружляв у шаленому ритмі не лише випускників, а й усіх присутніх, які на хвилинку пригадали і свої шкільні роки.  
                              Учні пообіцяли ніколи не забувати свій другий дім, своїх учителів та однокласників. І сподіваються, що в цей вечір вони разом – не в останнє, адже шкільний дзвінок ще не раз скликатиме їхні душі і серця туди, де пройшли найкращі роки, де завжди пам’ятають і радо зустрічають, ще раз озирнувшись, упевнено покрокували у нове щасливе життя!
                              
Куди б вас доля не кидала
Що б не спіткало вас в житті.
Ви назавжди запам’ятали
До школи рідної путі.

Немає коментарів:

Дописати коментар