вівторок, 28 липня 2015 р.

           Літні канікули в бібліотеці

         Це прекрасний час для підлітків, щоб переглянути своє ставлення до життя і встигнути зробити все те, на що не вистачає часу в процесі навчального року. Попереду цілих три місяці веселощів, відпочинку і радості, а щоб канікули не пройшли даром, слід подумати, і скласти план, як їх провести з максимальною користю і чим зайнятися. Безсумнівно, варто відпочити, власне для цього канікули і призначені. Море, сонце, пляж, дача, рибалка, походи з друзями або табір - можливостей сила-силенна!
          Але, щоб не вийшло як в байці Крилова: "Літо червоне проспівала, озирнутися не встигла ...", варто задуматися про тому, щоб провести канікули з користю. Наприклад, підтягнути або вивчити іноземну мову, Прочитати на наступний навчальний рік пограмову літературу. 
            Для того щоб повернути інтерес школярів до книг, в бібліотеці влаштовані спеціальні виставки "Веселе літо з книгою", "Кидай мишку, бери книжку" з підрозділами - читання в спеку;- читання в доживу погоду; -книжкове безсоння.  Відвідавши і ознайомившись з книгами, можна весело і незвично провести час. Знайомство з літературними героями в ігровій формі.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар