пʼятницю, 12 червня 2015 р.

  Прощавай   садок    дитячий
       Вчорашні немовлята, дошкільнята
                  Сьогодні — дитсадка випускники!
                        Вже старші ваші донечки й сини,
                                  Так непомітно всі,попідростали…
                                            Прощаються із дитсадком вони.
                                                   Сьогодні в цьому затишному залі
                                                              Вітає хай мелодія дзвінка
                                                                       Випускників дитячого садка!
         12 червня особливий день в Жданівському дитячому садочку "Теремок" випуск старшої групи дітей. Закінчилися для дітей незабутні часи дошкільного життя: іграшки, кубики, ляльки -залишилися на полицях дитячого садочка. Швидко минув час перебування у садочку.
 І ось вже урочиста зала. Перший бал у житті. Дівчатка в своїх бальних сукнях, елегантні хлопчики. Хвилюючі моменти виступів юних талантів не залишали байдужими ні батьків, ні гостей свята.
         В ході свята батьки подякували вихователям Світлані Юліївні Смольц та Оксані Михайлівна Савчук, помічнику вихователя Вогневій Валентині Антонівні за терпіння та ласку, яку вони дарували дітям, за гарне виховання та навчання. Музичному працівнику Доліній Оксані Григорівні яка поставили чудові сучасні таночки танго, рок-н-рол і зворушливий танок-подяки для батьків "Рушничок" і перший випускний вальс, поварам Маї Лущай, Альоні Сидорук за смачні обіди.
       На святі звучали привітання дітям, батькам від Голови Жданівської сільської рада Ядвіжиної С.З. та директора Жданівської  ЗОШ  І-ІІІст. Лучицької Наталі Іванівни.
       Наприкінці балу завідуюча ДНЗ "Теремок" Жанна Муравська, разом з Головою сільської ради Ядвіжиною Станіславою Зигмундівною  вручили майбутнім школярам диплом випускників дитячого садка, та шкільні ранці.
Прощавай садок дитячий - Здраствуй школа, нова пора життя. 



Немає коментарів:

Дописати коментар