неділю, 2 листопада 2014 р.

                Свято Біблії

 У рамках оголошеного в єпархії Року Святого Письма на парафіях Вінницької єпархії проводиться свято Біблії. мета цього заходу-донести до віруючих необхідність більше читати Святе Письмо й постійно навчатися Слово Божому.                                              Свято Біблії відбулося 2листопада в Жданівському будинку культури в якому взяли участь релігійні общини сіл Жданівки і Качанівки. Учасниками свята стали священнослужитель храму о.Георгій на чолі з благочиним Хмільницького р-н мітрофорний протоієрей Михаїл  Шикирун, голова відділу овіти та катехизії протоієрей Олексій Бачинський та учні недільної школи, парафіяни.                                                                Разпочалося свято з благословення благочиного Хмільницького р-н мітрофорного протоієрей Михаїл  Шикирун 

Олег Кантанюк виконав пісню "Молитва за України"

Учні недільної школи храму ікони Почаївської Божої Матері С.Жданівки за допомогою віршів,пісень росповіли, що означає термін "завіт" і що таке Новий і Старий Завіти.
         
  Учні недільної школи храму Успіння Божої Матері с.Качанівки виконали сценку "Крадіжка".                
Учні 7 класу виконали пісню "Ретро про Украну" та вірші.
      
    На святі присутні мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою "Крок за кроком до Біблії" ,яку оформили працівники  Жданівської сільської бібліотеки.
               
 На завершення свята Голова Жданівської сільської ради Ядвіжина С.З. привітала всіх присутніх парафіян зі святом і подякувала учасникам свята.
 



 


Немає коментарів:

Дописати коментар