четвер, 14 серпня 2014 р.

 Бібліотека вдячна за подаровані     книги!

        З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати.                                                                                  Пам’ятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці упродовж багатьох століть.     Вже не перший рік в бібліотеці проводиься акція  «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ ». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Здавалось би важко в наш час достукатись до людських сердець,та дуже приємно, що у нас в селі так багато небайдужих людей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу.                             Багато читачів вже принесли до бібліотеки чимало цікавої, потрібної літератури. 

    12 серпня 2014року Муравський Олег з сином Юрієм який навчається в 5 класі привезли велику кількість книг домашньої бібліотеки яку заповіла для сільської бібліотеки покійна Коновалова (Мазенюк) Таїсія Пилипівна. 

Колектив бібліотеки впевнений, що подаровані Вами книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними, сприятимуть освіті, справі виховання підростаючого покоління, відродженню культури та духовному зростанню. Віримо, що добрі справи завжди повертаються добром. 
20томів їз серії бібліотеки "дружби народів" вид.1978-1979рр.,
Шевченко Т.Г. Кобзар.-1964р.
Кобилянська Ольга. Твори в 5-ти томах.-1962р.
Нечуй-Левицький І. Твори в 2-х. томах.
Пушкін А.С. Дубровский.- 1946р.
Вильде И. Сестри Ричинские.
Та велика кількість художньої та галузевої літератури з 1940 років по 1990років.



Пропонуємо згадати відому мудрість «книга - найкращий подарунок» і зробіть свій власний дарунок – подаруйте бібліотеці книгу.

Не втомлюйтеся робити добро!

Немає коментарів:

Дописати коментар